Nieuw

RockTape - RockNRoller

Schrijf de eerste review van dit product

De RockNRoller is een innovatieve foamroller die door een unieke structuur en oppervlak een optimaal effect weet te creëeren. Geschikt voor verbetering in prestatie, herstel en preventie.


Standaard met gedetailleerde handleiding, poster en draagriem.


Levering in 1-2 werkdagen.


Verzendkosten: € 6.90

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,95

Productbeschrijving

Details

Wat is de RockNRoller?

De RockNRoller is een innovatief nieuw product van Rocktape. Het is samen ontwikkeld met toonaangevende revalidatie specialisten en artsen om ervoor te zorgen dat de RockNRoller een enorme meerwaarde vormt voor sporters en bij revalidatie. Dit heeft geleid tot een unieke 3-dimensionale structuur voor een optimaal effect bij de massage van het bindweefsel.

Het resultaat: Zacht bindweefsel en soepele spieren, verbeterde bloedcirculatie en een optimaal ontspannen spierstelsel.

Extra bonus: Movement Manifesto

De RockNRoller komt standaard met een gedetailleerde handleiding en poster met instructies en tips voor het gebruik. De zogenaamde Movement Manifesto geeft een duidelijke uitleg over het gebruik van de RockNRoller, daarnaast zijn er leuke tips te vinden en kunt u lezen wat de RockNRoller van effect heeft op het lichaam.

De RockNRoller is draagbaar

De RockNRoller heeft een draagriem, zodat u deze overal mee naar toe kunt nemen. U kunt de RockNRoller ook gebruiken zonder draagriem door de eindkappen gemakkelijk te verwijderen. Voor een groter bereik kunt u meerdere RockNRollers aan elkaar vastdraaien.

Productspecificaties:

  • Lengte: 45 cm
  • Doorsnede: 14 cm
  • Levenslange garantie door Rocktape

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: RockTape - RockNRoller

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.