RockTape - RockBlades

Schrijf de eerste review van dit product

Welkom in de toekomst! RockBlades zijn uniek en speciaal ontwikkelt voor de medische specialist. 


Levertijd: 3 - 6 dagen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 299,95

Productbeschrijving

Details

Welkom in de toekomst van IASTM. Elk detail van de RockBlades - Elke rand, hoek en countour is zorgvuldig ontwikkelt over de looptijd van twee jaar. RockBlades zijn samengesteld uit twee uitermate precies-ontwikkelde en geproduceerde soft-tissue instrumenten: een van chirurigsch-staal gemaakte "Mallet" en uit thermoplastic polyimide bestaande "Mullet", deze worden ondersteund door een 100% natuurlijke RockRub: een verzachtend middel dat je huid hydradeert en uitermate goed werkt voor myofascial release en herstel. Ten slotte zijn ook hygiënische schoonmaak doekjes een onderdeel van het geheel. 

RockBlades worden verkocht als complete IASTM oplossing - 1 Mallet, 1 Mullet, een 50g RockRub pot en een pak met hygiënische doekjes. Ze worden geleverd met een herbruikbaar docking-station, gemaakt van hoge kwaliteit plastic dat gebruikt kan worden om de middelen op te bergen en een mooie plaats te geven in de praktijk. Dit docking-station is schoon te maken met water. 

Mallet


"Ik ben geen amateur wat betreft IASTM. Ik heb aardig verschillende tools gebruikt met bijbehorende certificatie. Er bevinden zich twee tools in dit pakket. De roestvrijstale tool is fantastisch. Een prettig gewicht en een geniale manier om deze vast te houden met een boksring achtig gevoel. Het voelt goed en is gemakkelijk te gebruiken. Ik heb nu al mooie resultaten behaald." - Dr. Fayaz Ather

Verfijnd uit chirurgisch en- roestvrij staal, de Mallet is de ultieme tool voor in de praktijk. Het behandeloppervlak is met de hand gepolijst en in combinatie met perfect de gebalanceerde kern maakt dit het scannen van weefsel en het behandelen daarvan een eitje. Er bevinden zich per kant vier inhammen op de Mallet, gecombineert met het gepattenteerde "Brass knuckle" handvat maakt het mogelijk om de Mallet op zes verschillende manieren vast te houden. Elke kant is uniek, zowel in vorm als in de hoek. De niet-behandel gedeeltes zijn met een laser gegrafeerd met RockTape's gave manifesto design.

 

Mullet

"Deze tools zijn divers, zwaar genoeg en geven mooie resultaten zonder teveel energie te kosten. Ze werken goed in competitie setting, bij het behandelen van meerdere atleten en er zijn genoeg hoeken en randen waardoor je niet steeds van tool hoeft te wisselen. De tool van plastic is ook een mooie extra en zeer handig voor reizen." - Erik Uuksulainen

 

De Mullet is een lichtgewicht tool ontwikkelt om draagbaar te zijn. Het is daardoor mogelijk om van gebruikers kwalitatief superieure soft-tissue manipulatie te verzorgen waar de patient zich ook bevindt. De Mullet is gemaakt van een ontzettend duurzaam thermoplastic polyimide, dit is hetzelfde materiaal dat gebruikt wordt in high-performance automobiele- en luchvaart applicaties. De Mullet heeft vier onderscheidende randen, dit zorgt voor zeer interessante behandelmethodes en heeft zelfs een flessenopener. Altijd handig wanneer je toch op reis bent. 


RockRub & Hygiënische doekjes

Als aanvulling op de twee tools, bevat elke set RockBlades een nieuwe editie RockRub en een pak hygiënische doekjes. De Rub en doekjes zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in een "Reload" kit. De nieuwe RockRub bestaat uit Canola Olie, Bijenwas, Vitamine E en is geurvrij. De doekjes bevatten alcohol en zijn speciaal ontwikkelt om geen vlekken achter te laten op de RockBlades.

 

Specificaties

Mallet: 450g/ 1lbs - 185mm x 115mm x 8.5mm/ 7.2"x4.5"x0.33"
Mullet: 187g/ 0.4lbs - 150mm x 112mm x 8.8mm/ 5.9"x4.4"x0.34"
Kit: 1.5kg/ 3.4lbs

 

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

You're reviewing: RockTape - RockBlades

Eigen tags

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.